Over Anne Marie

Anne Marie Mojet

Anne Marie Mojet (1961)

De belevingswereld van de mens heeft mij altijd geïnteresseerd. Dit heeft destijds mijn studiekeuze bepaald: een combinatie van theologie en psychologie.

Na mijn doctoraalexamen pastorale psychologie besloot ik om nog duidelijker mijn hart te volgen en de overstap te maken naar natuurgeneeskunde met de focus op energetische geneeswijzen. Vervolgens specialiseerde ik mij in de psycho-kinesiologie voor de behandeling van zowel volwassenen als kinderen met onbegrepen klachten, hooggevoeligheid (HSP) en trauma- en verlieservaringen. Deze affiniteit komt voort uit mijn eigen lange zoektocht naar antwoorden op de vraag: wie ben ik ten diepste en hoe kan ik mijn eigenheid volledig tot ontplooiing brengen.

Vanuit mijn kennis en levenservaring stem ik mijn therapie af op de individuele hulpvraag en specifieke situatie van de cliënt, luisterend naar wat het leven uit balans heeft gebracht en helpend bij het verwerken van de emotionele pijn na de beleving van traumatische of ingrijpende gebeurtenissen. Maar ook zonder dergelijke gebeurtenissen kan er het verlangen bestaan naar meer evenwicht op het gebied van relaties, vriendschappen, werk en gezondheid. Daarbij is het mijn passie om mensen te mogen begeleiden bij hun persoonlijke proces van heelwording.