Cliëntervaringen

Ervaringsverhaal van Cindy (1970)

Graag wil ik mijn ervaringen delen die ik bij Anne Marie heb opgedaan. Ik ben bij haar terecht gekomen nadat ik op internet gegoogeld had, net zo lang tot ik gevonden had wat ik dacht nodig te hebben. Namelijk ‘hoe word ik bevrijd van een aantal vastzittende emoties.

Na een ‘fysieke alarmbel’ ben ik flink aan de slag gegaan met mezelf. Een osteopaat verbeterde mijn fysieke gestel en alles wat mijn lichaam aan trauma’s had vastgehouden. Veel lof. Maar nu nog de rest van de emoties en overtuigingen die ik had opgeslagen tot en met mijn 40e levensjaar. Psychotherapie en gesprekken duurden me te lang. Ik wilde ervan af.

Blokkades uit het verleden, ontstaan door overgenomen emoties, verstoorden mijn energiebanen. Onbewust hadden die in mijn huidige leven geleid tot ‘saboteurs’ van mijn gezondheid en zelfvertrouwen. Anne Marie heeft de blokkades behandeld en mij nadere uitleg gegeven over het ontstaan en de werking van saboteurs. Dit gaf mij inzicht en stemde mij milder ten aanzien van wat in het verleden was gebeurd. Ik was echt helemaal ‘flabbergasted’ hoe in zo’n kort tijdsbestek de onderste laag uit mijn onbewuste naar boven werd gehaald! Het heeft mij heftig geraakt en ik heb ter plekke mijn emoties vrij laten gaan.

Ik kan alleen maar zeggen: voor wie werkelijk graag geholpen wil worden en niet echt behoefte heeft aan talloze therapeutische gesprekken maar op een effectieve en vooral snelle manier opgeslagen emoties/trauma’s uit het verleden wil verwerken en loslaten en bijbehorende fysieke klachten wil opheffen is een afspraak met Anne Marie absoluut een aanrader!

* * *

Ervaringsverhaal van Michiel (1962)

Jaren en jaren van alles geprobeerd in het alternatieve circuit om van mijn klachten: astma, huidklachten, innerlijke onrust, af te komen. Zelf vier jaar klassieke homeopathie gestudeerd, en daarmee mezelf ook behandeld, maar die middelen sloegen bij mij niet aan. Niks sloeg eigenlijk aan. Tot ik via via Anne Marie tegenkwam. Mijn astma is nu vrijwel volledig verdwenen.

De werkwijze van Anne Marie was voor mij een verademing. Want bij haar heeft niets een alternatieve, vage, geitenwollensokken-‘geur’. Integendeel, bij haar vind ik kenmerkend haar no-nonsens-aanpak. De warmte van een vrouw, maar de zakelijke aanpak van een man (en de humor, jawel). Heel verfrissend. Ze is to-the-point en werkt met hoog tempo.

Psycho-kinesiologie lijkt voor buitenstaanders misschien wat ‘vaag’, maar is het niet. Voor mij is deze methode bijzonder interessant: er wordt ‘aan mijn lichaam’, aan mijn onbewuste een simpele vraag gesteld, en ‘mijn lichaam’ geeft een helder ja of nee (serieus, maar licht – zeker geen gepsychologiseer of zo). Zo kom ik dingen, oorzaken van mijn ziekte, te weten, die ik niet bewust wist (hoewel ik ze achteraf wel aan kan voelen). Bijvoorbeeld de impact die een op het oog ‘kleine gebeurtenis’ op je kan hebben, zodanig dat er blokkades in je ontstaan, die ziekten veroorzaken.

Voor mij is die bewustwording cruciaal. Ik wil niet dat er dingen ‘met mij’ gebeuren zonder dat ik weet wat er gebeurt. Bovendien, als je weet hoe iets ontstaan is, kun je het ook een plaats geven. Na een behandeling bij Anne Marie weet ik altijd meer over mezelf en, belangrijker nog, ik voel me letterlijk lichter, rustiger, blijer, alsof er een last van me afgevallen is.

En last but not least: mijn astma is bijna geheel verdwenen, mijn huidproblemen zijn bijna weg en ik zit anders, rustiger in mijn vel… Nog niet alles is weg, gelukkig maar…. heb ik weer een goede reden om naar Anne Marie te gaan.

* * *

Ervaringsverhaal van Saskia (1978)

Geluk is voor iedereen anders, maar voor mij betekent het vooral een happy gevoel van binnen ervaren.

Waar was dat gevoel gebleven? Ik had alles wat mijn hart begeerde, daar lag het niet aan. Maar toch was er verdriet. Zelf trok ik de conclusie: ´het komt door mijn baan, ik moet iets anders vinden´. Door die conclusie kwam ik terecht bij de gedachte: ´tja, wat is mijn missie, waar ben ik eigenlijk goed in?´ Daarop volgde de onzekerheidsdip!

Ik werd door een goede vriendin gewezen op de praktijk van Anne Marie. En die vriendin had het perfect aangevoeld, want het was precies wat ik nodig had!

Anne Marie heeft blokkades uit het verleden weggehaald, mij inzicht gegeven in mijn onbewuste en mij geholpen met het denken vanuit mijn gevoel.

Na één sessie van 1,5 uur was ik al een herboren mens! In totaal ben ik drie keer wekelijks achter elkaar geweest (op eigen zeggenschap, dat is heel prettig bij Anne Marie, zij laat jou dat zelf bepalen).

Nu maak ik af en toe een afspraak om weer even stil te staan bij mijzelf! En weer extra energie op te doen van Anne Marie, want zij is een fantastische, meelevende therapeut. Anne Marie, BEDANKT.

* * *

Anne (1976)

Op advies van een vriendin heb ik bij Anne Marie aangeklopt. Wat duidelijk naar voren kwam, is dat ik hooggevoelig ben. Een kracht, maar soms ook een last. Daarnaast vind ik het naar de buitenwereld best een ingewikkeld stempel, zeker ook vanuit de wetenschappelijk onderlegde wereld, waar ik zelf ook deel van uitmaak. In enkele sessies heeft Anne Marie mij weer in mijn eigen kracht gezet. Wat er tijdens de sessies naar voren kwam was dat ik energieën van anderen had overgenomen en dat er daarnaast een zogenaamde saboteur in het spel was, die er voor zorgde dat er bij mij een emotionele blokkade ontstond, waardoor ik mij niet meer vrij voelde, maar zwaar. Met behulp van de spiertestmethode in combinatie met haar jarenlange ervaring en kennis is Anne Marie vervolgens in staat geweest om te achterhalen wie en wat de blokkade veroorzaakte en de reden waarom deze in stand bleef. De laatste fase van de sessie bestaat uit opheffing van de blokkade door middel van de klopacupressuur, een onderdeel van de psycho-kinesiologie. Een wonderlijk iets, waarvan ik het effect ter plekke heb mogen ervaren. Maar ook daarna was het effect nog steeds voelbaar en voelde ik mij sterker en meer vrij in mijn eigen energie. Anne Marie heb ik bovendien ervaren als een zuiver, integer persoon met een schat aan kennis, kunde en professionaliteit en met als enige doel jou als mens vrij jouw eigen pad te laten bewandelen.